Заштитимо једни друге

Како да заштитите себе и друге од вируса COVID-19?

covid19

Како бисмо осигурали да наши ђаци уче и раде у најбољим могућим условима а узимајући у обзир тренутну епидемију, потребно је да се у школи, али и ван ње, придржавамо одређених правила. Молиме све ђаке и њихове родитеље да по доласку у школу носе заштитне маске и користе средство за дезинфекцију руку.

covid19

Задатак колектива наше школе је да и у ова тешка времена ђацима пружима све што можемо како би унапредили своје знање, али сви заједно имамо задатак да водимо рачуна о себи и другима како унутар, тако и ван школе.

covid19

Одржавајте прописану физичку дистанцу, носите заштитне маске и држите се подаље од места на којима се можда може окупити већи број особа него што је то тренутним мерама дозвољено. Заједничким снагама можемо победити вирус!

Испод можете пронаћи неколико важних докумената о функционисању школа током пандемије и о томе како најбоље заштити једне и друге:Како да заштитите себе и своју породицу од корона вируса
Инструкције за поступање запослених и корисника продуженог боравка током трајања пандемије
Инструкција у вези са поступањем основних школа поводом отварања објеката за пријем ученика у целодневни боравак током трајања епидемије COVID-19
Обустављање рада у основним школама - март 2020.
Поруке за адолесценте током трајања епидемије вируса COVID-19